Silivri Facebook
banner88

Turan,Esnaf ziyaretlerine devan ediyor

Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, 5 Mart  2009 Çarşamba günü öğlen saatlerinde Hacı Pervane Caddesi ve cadde çevresindeki sokaklarda esnaf ziyaretinde bulundu. Başkan Turan, ziyarette esnaflar ve müşterileriyle görüştü, isteklerini dinledi. Cadde üzerindeki bazı esnaflardan “Başkanım gözünüz arkada kalmasın. Biz, sizin çalışmalarınızdan memnunuz. Sizi güveniyoruz ve yeniden belediye başkanı olacağınıza inanıyoruz, sizi destekliyoruz” sözleriyle güven aldı.

TURAN: SORUNLARINIZIN TAKİPÇİSİYİM
Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, çarşı merkezindeki 2 taksi durağını ziyaret etti, taksici esnafı ile görüştü. Silivri’deki taksilerin İstanbul’a yolcu taşımasına izin verilmesi için İBB Ulaşım Daire Başkanlığı’na yazdığı yazıyı taksicilere gösteren Başkan Turan, “Ben sizin sorunlarınızın takipçisiyim” mesajını verdi. Başkan Turan’ın İBB Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ali Arslan’a gönderdiği yazıda, “İstanbul’da T plakaya sahip olan bir taksi, Silivri, Çatalca ve Büyükçekmece’de faaliyet gösterebilirken, İstanbul dışı plakaya sahip olan Silivri taksisi, komşu ilçe B.Çekmece ve Çatalca’ya dahi girememektedir. Geçtiğimiz günlerde ilçemizden bir taksici Silivri’den aldığı yolcuyu İstanbul’a götürmek istediği için cezai işlemlere maruz kalmış, bu sebeple yüklü ödemelerle karşılaşmıştır. Özellikle yaz aylarında artan nüfusla birlikte Silivri’den özellikle havalimanı ve hastanelere taksi ihtiyacı artmakta, ilçemiz esnafı İstanbul içine girememektedir.
Silivri’deki taksici esnafımızın İstanbul’a yolcu götürebilmesine imkan sağlanmasını, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün 2009 yılına ait Ticari Taksi Çalışma Ruhsatnamesi hazırlanırken “Silivri İlçe Sınırları İçinde Çalışabilir” ibaresine ilave olarak “Silivri’den İstanbul’a sadece yolcu getirebilir” maddesinin eklenmesini rica ederim.” ifadesi yer alıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol